Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
(c) 2007 Blues-Finland.com
Äijälässä puitiin tyylillä

28.8.2007

Laukaalla 26. elokuuta järjestetty PuimuriBlues oli päättämässä hienoa festivaalikautta. Pitkän linjan artistit Jaakko Heinonen ja J. Leino antoivat vahvat osoitukset tämän päivän vireestään. Klikkaamalla kuvaa saat täysikokoisen version.
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
CDON.COM - blueslevyt
Illan aloitti 9-henkinen rhythm & blues -bändi The Blues Dudes. Blues Brothers -henkinen soitanta toimi hyvin tervetulotoivotuksena yleisölle.
Toisena lavan otti haltuunsa J.Leino All Stars. Jouni Leino oli saanut kerättyä vierelleen Jyväskylän kovat bluesmiehet: Jaakko Prepulan, Make Lajusen ja Veli-Pekka "Pökö" Jäppisen. Leinon kitarasoolot, erityisesti kappaleessa "As the Years Go Passin' by" viilsi kovempaakin sielua.
Jos joku jäi vielä Leinon jälkeen kylmäksi, niin Jaakko Heinonen sulatti lopunkin jään. Chicago-bluesin tulkitsijana ja biisinikkarina Heinonen on kovaa valuuttaa. Setin puolivälissä Jaska kutsui lavalle myös J.Leinon. "That`s All Right" taittui sellaisella otteella ja tunteella, että parempaa saa etsiä todella kaukaa.
Illan lopetti varsin kovalla volyymillä Mr. Slideman. Slidemanin perusrock/blues on sopivaa bailaushenkistä musiikkia varsinkin illan loppupuolen virittyneelle yleisölle.
KOMMENTIT JA KUVAT: JARMO MONTONEN