UUSIMMAT
 
 
 
     
BLUESIA CDON.COM-VERKKOKAUPASTA
 
 
 
H.A.R.P.

H.A.R.P. on Suomen blueshistorian tunnetuimpia yhtyeitä. Vuonna 2016 H.A.R.P.
(tunnetaan myös nimellä Pepe Ahlqvist H.A.R.P.) teki paluun nokkamiehensä Pepe
Ahlqvistin 60-vuotissyntymäpäivien kunniaksi.

Vuonna 2019 H.A.R.P:ilta
julkaistiin livelevy, ja bändi lähti kiertueelle.

Kokoonpano 2016 ja 2019

Pepe Ahlqvist (laulu, huuliharppu, kitara)
Jarmo Nikku (kitara)
Timo Pratskin (kosketinsoittimet)
Harri Rantanen (basso)
Harri Ala-Kojola (rummut)

Kokoonpano 2009

Jyrki Tomminen (laulu, huuliharppu)
Harri Rantanen (basso)
Timo Pratskin (koskettimet)
Jarmo Nikku (kitarat)
Harri Ala-Kojola (rummut)

H.A.R.P. aloitti toimintansa vuonna 1989 kokoonpanolla Pepe Ahlqvist (laulu,
huuliharppu), Timo Pratskin (koskettimet), Jarmo Nikku (kitarat), Juha Tikka
(basso) ja Anssi Nykänen (rummut).

Diskografia

H.A.R.P. (1989)
On The Ground (1990)
Hard Time (1991)
Honey Hush (1992)
Rocks And Water (1994)
Step on the Gas
- Live at Möysä (2019)
 

Etusivu  |  Uutiset  |  Artikkelit  |  Keikkakalenteri  |  Festarikalenteri  |  Artistit
Kuunteluhuone
 |  Finnish Blues Exchange  |  Foorumi  |  Info  |   In English
.




Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
© Blues-Finland.com 2006-2019
.
Etusivulle
Etusivu  |  Uutiset  |  Artikkelit  |  Keikkakalenteri  |  Festarikalenteri  |  Artistit  |  Kuunteluhuone  |  Finnish Blues Exchange  |  Foorumi  |  Info  |   In English