UUSIMMAT
 
 
 
     
BLUESIA CDON.COM-VERKKOKAUPASTA
H.A.R.P.

H.A.R.P. on Suomen blues-historian tunnetuimpia yhtyeitä. Vuonna 2016 H.A.R.P.
teki paluun nokkamiehensä Pepe Ahlqvistin 60-vuotissyntymäpäivien kunniaksi.

Kokoonpano 2016

Pepe Ahlqvist (laulu, huuliharppu, kitara)
Jarmo Nikku (kitara)
Timo Pratskin (kosketinsoittimet)
Harri Rantanen (basso)
Harri Ala-Kojola (rummut)

Kokoonpano 2009

Jyrki Tomminen (laulu, huuliharppu)
Harri Rantanen (basso)
Timo Pratskin (koskettimet)
Jarmo Nikku (kitarat)
Harri Ala-Kojola (rummut)

H.A.R.P. aloitti toimintansa vuonna 1989 kokoonpanolla Pepe Ahlqvist (laulu,
huuliharppu), Timo Pratskin (koskettimet), Jarmo Nikku (kitarat), Juha Tikka
(basso) ja Anssi Nykänen (rummut).

Diskografia

H.A.R.P. (1989)
On The Ground (1990)
Hard Time (1991)
Honey Hush (1992)
Rocks And Water (1994)

Etusivu  |  Uutiset  |  Artikkelit  |  Keikkakalenteri  |  Festarikalenteri  |  Artistit
Kuunteluhuone
 |  Finnish Blues Exchange  |  Foorumi  |  Info  |   In English
.




Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
© Blues-Finland.com 2006-2016
.
Etusivulle
Etusivu  |  Uutiset  |  Artikkelit  |  Keikkakalenteri  |  Festarikalenteri  |  Artistit  |  Kuunteluhuone  |  Finnish Blues Exchange  |  Foorumi  |  Info  |   In English