BLUESIA CDON.COM-VERKKOKAUPASTA
Honey B & T-Bones

Honey B & T-Bones on suomalainen, vuodesta 1982 toiminut yhtye. Bändin
ytimen ovat alusta asti muodostaneet
Aija Puurtinen (laulu, basso) ja Esa
Kuloniemi
(kitara, laulu). Nykykokoonpanossa soittaa lisäksi Jaska Lukkarinen
(rummut). Ajoittain mukana on myös lyömäsoittaja
Mamba Assefa.

Blues-Finland.comin HBTB 30 vuotta -ekstra:
Osa 1 (nykypäivä)   Osa 2 (historia)

Aiemmat vakituiset jäsenet: urkuri-komppikitaristi Markku Lähdetluoma sekä
rumpalit
Pimme Korhonen, Okko Laru, Kepa Kettunen, Toni Porthén ja Jupe
Litmanen
.

Honey B & T-Bonesin diskografia

1984 Omakustanne-EP
1985 Anytime
1986 Help Me
1987 Queen Bee
1988 99
1990 On the Loose
1992 Shake Your Shimmy
1995 Supernatural
1997 Psychophysical
2000 Now and Eternity
2002 Go Go Shoes (20-vuotiskokoelma)
2005 Terrifying Stories from T-Bone Town
2007 Live! Vol. 1
2009 Alien Blues
2011 Walking Witness
2012 Alive in Helsinki; EMI Years 1985–1987 (kokoelma)

Honey B & T-Bonesin viralliset kotisivut
.

Etusivu  |  Uutiset  |  Artikkelit  |  Keikkakalenteri  |  Festarikalenteri  |  Artistit
Kuunteluhuone
 |  Finnish Blues Exchange  |  Foorumi  |  Info  |   In English
.

Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
© Blues-Finland.com 2006-2012
.
Etusivulle
Etusivu  |  Uutiset  |  Artikkelit  |  Keikkakalenteri  |  Festarikalenteri  |  Artistit  |  Kuunteluhuone  |  Finnish Blues Exchange  |  Foorumi  |  Info  |   In English