BLUESIA CDON.COM-VERKKOKAUPASTA
Q.Stone

Q.Stonen aktiiviaika sijoittui 80- ja 90-lukujen taitteeseen. Kesällä 2013 yhtye
esiintyy useilla festivaaleilla. Q.Stonen tuotannosta julkaistiin kesäkuussa

kokoelmalevy
. Lue artikkeli bändin vuoden 2013 kuvioista.

Kokoonpano 2013

Heikki Silvennoinen (laulu, kitara), Mikko Kuustonen (laulu, kitara, huuliharppu),
Mikko Löytty (basso, laulu), Sakari Löytty (rummut), Max Tabell (kosketinsoittimet)

Keikkapoimintoja 2013

27.6. Klubi, Tampere
29.6. Puistoblues, Järvenpää
1.7. Imatra Big Band Festival
4.7. Häyrylänranta Pop & Blues, Konnevesi
6.7. Savonsolmu Beach & Blues Party, Pieksämäki
5.9. Tavastia, Helsinki
20.9. Tulisuudelma, Vantaa
21.9. Tullikamarin Pakkahuone, Tampere

Diskografia

"Q.Stone & Pro Fide" 1987 (EP)
"Q.Stone" 1988
"Pink on Blue" 1990
"III" 1992
"No Substitute" 1993
"
The Thrill Is Back" 2013 (kokoelma)

Keikkamyynti:
DexViihde
.

Etusivu  |  Uutiset  |  Artikkelit  |  Keikkakalenteri  |  Festarikalenteri  |  Artistit
Kuunteluhuone
 |  Finnish Blues Exchange  |  Foorumi  |  Info  |   In English
.




Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
© Blues-Finland.com 2006-2013
.
Etusivulle
Etusivu  |  Uutiset  |  Artikkelit  |  Keikkakalenteri  |  Festarikalenteri  |  Artistit  |  Kuunteluhuone  |  Finnish Blues Exchange  |  Foorumi  |  Info  |   In English