(c) 2006 Blues-Finland.com
Blues Caravan jälleen liikkeelle

15.9.2006

Erja Lyytinen kera englantilaisten Ian Parkerin ja Aynsley Listerin – Blues Caravan – suuntaa tänään Keski-Eurooppaan. Koko kolmikolla on ilonaiheita myös levytysrintamalla.

Suomen
Erja Lyytisen ja englantilaiskaksikko Ian Parker – Aynsley Lister muodostama Blues Caravan jatkaa kulkuaan. Viime joulukuussa levyn ”Pilgrimage” ja kesällä live-dvd:n julkaissut kokoonpano esiintyy tänään perjantaina Belgian Wervikissä. Ranskan- ja Saksan-keikkojen jälkeen tämänkertainen rundi päättyy 12. marraskuuta Apeldoorniin, Hollantiin.

Aynsley Lister kertoo kotisivuillaan Blues Caravanin olleen tähän mennessä todella hauska kokemus. Nuorenmiehen mieltä lämmittää myös alun perin vuonna 2001 julkaistun levynsä ”Everything I Need” julkaisu USA:ssa. Levy tuli ulos jenkkilässä tämän viikon tiistaina.
Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
Halloween Blues
Lahti Blues & Roots
Blues Caravan
Blues Caravanin ykkösketju: Lyytinen-Lister-Parker
(c) Ruf Records
Ian Parker levyttää parhaillaan sooloalbumia. Sen on määrä tulla ulos ensi vuoden alussa. Blues Caravanin keikoista Parkerille on jäänyt erityisen hyvin mieleen kesäkuinen esiintyminen Gladstone Blues Festivalissa Missourissa.

Erja on ollut levytyspuuhissa Mississipissä. Tulokset ovat kuultavissa lokakuussa ilmestyvältä uudelta kiekolta.

Blues Caravania kuultiin Suomessa viimeksi huhtikuussa, kun poppoo viihdytti Vaasassa, Kokkolassa ja Espoon April Jazzissa.