(c) 2006 Blues-Finland.com
Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
Halloween Blues
Lahti Blues & Roots
Blues-säveltäjät viivalle

21.9.2006

Vuosittain järjestettävässä International Songwriting Competition –kisassa on jälleen oma sarja Bluesille. Maineikkaan raadin mielestä viime vuoden parhaan blues-biisin teki australialainen Steve Romig.

International Songwriting Competition (ISC) pyörähtää jälleen käyntiin. Kisa sisältää myös blues-sarjan, jonka raati on todella nimekäs: biisien paremmuutta ruotivat blues-ikoneista
John Mayall ja Charlie Musselwhite. Seitsemäntoista eri sarjan ISC:n muita tuomareita ovat esimerkiksi Jerry Lee Lewis, Tom Waits, Brian Wilson ja Rosanne Cash.

ISC on avoin kaikille halukkaille, sekä uraa halajaville että jo paikkansa vakiinnuttaneille artisteille. Voittajille on luvassa aimo tukku riihikuivaa. Kilpailukappaleita otetaan jo vastaan. Osallistuminen maksaa 30 dollaria ja biisien toimittamisen takaraja on 16. lokakuuta.
John Mayall (c) Leigh Hilbert
Viime vuoden blues-sarjan mestari on aussi Steve Romig, joka kuittasi voiton kappaleellaan ”Way Down Homeless Blues”. Miehen akustista bluesia edustava ”I’ve Got Your Body on My Mind” puolestaan sijoittui neljänneksi australialaisittain merkittävän Musicoz-kisan blues-sarjassa. Romigin ainoa merkittävä levytys on juurimusiikin eri haaroja tutkiva ”Touch” (2004). Puhdas blues-levy on tulossa.


Linkki:
International Songwriting Competition
John Mayall
(c)
Leigh Hilbert