(c) 2006 Blues-Finland.com
Waasa Blues perjantaina

27.9.2006

Kitaraässä Jukka Tolonen on tapahtuman päätähti. Paikallista osaamistakin esittelevä Waasa Blues järjestetään nyt kuudetta kertaa.


Waasa Blues järjestetään perjantaina 29. syyskuuta. Esiintyjinä ovat
Jukka Tolonen Band, Empson & The Bluesroad sekä Patrik Linman. Nyt kuudennen kerran järjestettävän tapahtuman voi jo katsoa vakiinnuttaneen asemansa yhtenä Vaasan perinteisistä musiikkitapahtumista.

Aiempina vuosina esiintyjinä on ollut sekä kansainvälisiä että kotimaisia artisteja. Jatkossa, kuten tänäkin vuonna, pääpaino on kuitenkin kotimaisilla nimekkäillä artisteilla. Pyrkimys on myös antaa vuosittain ainakin yhdelle paikalliselle blues-bändille mahdollisuus. Esiintymispaikkana on ravintola/yökerho Waild, joka on osoittanut soveltuvansa erinomaisesti tapahtuman pitopaikaksi.
Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
Halloween Blues
Lahti Blues & Roots
Jukka Tolonen ei yhtenä Suomen kaikkien aikojen kitaristeista suurempia esittelyjä kaipaa. Bluesin alueella Jukka on työskennellyt muun muassa SF-Bluesin ja Wentus Blues Bandin kanssa. Hänet muistetaan erinomaisesti myös Tasavallan Presidentistä, joka on taannoin julkaissut kolmen biisin cd:n. Lisää pressamateriaalia on tulossa.

Empson & the Bluesroad Isostakyröstä on vuoden paikallinen kyky. Bändi on juuri julkaissut ensimmäisen albuminsa "Down to the River", joka on saanut mukavaa palautetta. Parin oman kappaleensa lisäksi bändi tulkitsee levyllä esimerkiksi
John Mayallia, Alvin Leetä ja Peter Greeniä.

Mukana Waasa Bluesissa on myös trubaduuri Patrik Linman. Hän on vaasalainen laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan erityisesti ruotsinkielisen yleisön keskuudessa.

Waasa Blues alkaa perjantaina kello 21:00.