(c) 2006 Blues-Finland.com
Helsingin blues-klubi avaa ensi viikolla

28.9.2006

Ruoholahden Ravintola Kantakrouvissa alkavat kuukausittaiset blues-illat perjantaina 6. lokakuuta.

Uusi blues-klubi aloittaa Helsingissä ensi viikolla. Paikkana on Ravintola Kantakrouvi eli ”Kantis”, joka sijaitsee Ruoholahdessa.

Puuhamies
Kurt ”Kurre” Tulikallio kertoo Blues-Finland.comille, että klubin tarkoituksena on tarjota bluesin harrastajille ja ammattilaisille sopivat puitteet esiintymiseen. Ensimmäisessä klubi-illassa 6.10. esiintyy työnimellä ”SuomiBlues” liikkuva kokoonpano. Huuliharpussa on Jyrki Tomminen, bassossa Petri Loikala, rummuissa Honey Aaltonen, kitarassa ja laulussa Jussi Kettu sekä kitarassa ja laulussa Kurre Tulikallio. Soitto alkaa kello 22:00 ja päättyy yhdeltä.

Seuraava klubi-ilta on marraskuun alussa. Toiminta aloitetaan kuukausittaisella periaatteella. Tulikallio huomauttaa, että hyvän suosion myötä voidaan käyttää optio klubin järjestämiseksi kahdesti kuukaudessa.

”Näissä illoissa ei soiteta mitään muita tyylilajeja kuin rhythm & bluesia ja perusbluesia, akustisesti ja sähköisesti. Tietysti rajat ovat häilyviä ja veteen piirrettyjä, mutta bluespoliisit huolehtivat ettei mene aivan överiksi”, Tulikallio linjaa. Rock- tai jazzklubia ei siis haluta, vaan homman nimi on puhtaasti blues.

Kantikseen mahtuu noin 120 asiakasta. Ravintolan osoite on Ruoholahdenkatu 4.


Linkki:
Tulikallio Blues
Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
Halloween Blues
Lahti Blues & Roots