(c) 2006 Blues-Finland.com
Björklöf joukkoineen tulessa Norjassa ja Englannissa

5.10.2006

Blue Stripin uutta albumia taltioidaan Lontoossa. Pienemmän kokoonpanon Micke & Lefty w/ Chef rundi Norjassa oli menestys.

Micke & Lefty w/ Chef teki 7. – 16. syyskuuta yhdeksän konsertin klubikiertueen Norjassa. Pysähdyspaikkoja olivat muun muassa Oslo, Narvik ja Tromssa. Kolmikon muodostavat Micke Björklöf, Ville ”Lefty Willie” Leppänen ja Miikka ”Chef” Kivimäki. ”Palaute keikoista oli loistavaa, ja uusi kiertue on luvassa näillä näkymin keväällä”, Micke kertoo Blues-Finland.comille.
Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
Halloween Blues
Väite loistavasta palautteesta ei ole tuulesta temmattu. Narvikilainen päivälehti Fremover otsikoi: ”Hyvän bluesin oppitunti”. Lehden kriitikko Thomas Johansen kehuu erityisesti bändin omia tulkintoja lainabiiseistä. Johansen suitsuttaa Leftyä maanosan kenties parhaaksi steel-kitaristiksi.

Oslon-keikkaa seurannut valveutunut kuuntelija myös kehuu Leftyä ja hänen hämmästyttäviä soolojaan. ”Muut tämän kaliiberin yhtyeet kiertäisivät ulkomailla kuukausia”, nimimerkin ”annanas” taakse piiloutuva kirjoittaja ihmettelee ”oh my cod” -nimisessä blogissa.
Muddy Waters –klubin sivuilla kehutaan lisäksi kaikkien kolmen suoriutumista laulajina. Huumorin ja pilkkeen silmäkulmassa huomioiminen on kaikille arvioille yhteistä. Kaikki konserttien ruotijat kiittävät myöskin materiaalin monipuolisuutta.

Micke & Lefty w/ Chef –kolmikon vireen voi testata lauantaina 7.10. Helsingin Bar Mendocinossa sekä marraskuussa Vaasan Halloween Bluesissa.
Björklöf tiedottaa, että hänen isompi, viisimiehinen kokoonpanonsa Micke Björklöf & Blue Strip on studiossa valmistelemassa neljättä albumiaan. Levy äänitetään Lontoossa tuottaja Neil Brockbankin johdolla. Brockbank on tehnyt yhteistyötä esimerkiksi Nick Lowen, Tanita Tikaramin, Bryan Ferryn ja Spooner Oldhamin kanssa.

Yksi vierailijoista levyllä on
Geraint Watkins. Häntä ovat työllistäneet lukuisat kovan tason artistit, ja tällä hetkellä Geraintilla on vakiopesti Van Morrisonin yhtyeessä. Lisäksi levyllä kuullaan puhallinsoittajia Matt Hollandia ja Martin Winningiä. Miehet toimivat niin ikään Van Morrisonin bändissä. Levy on tarkoitus julkaista ensi keväänä. ”Levyprojektin johdosta bändi keikkailee talven mittaan harvakseltaan”, Micke kertoo.
Lefty Leppäsellä ei ole tapana jarrutella.
(c) Jan Willy Hagen
Micke Björklöf & Blue Strip
(c) Rosco Sterling