(c) 2006 Blues-Finland.com
Bluesministeri Kuloniemi juhlii marraskuussa

9.10.2006

Esa täyttää 50 vuotta, julkaisee uransa ensimmäisen soololevyn ja järjestää kunnon synttärikemut. Varsinainen juhlapäivä on 4. marraskuuta.

Esa Kuloniemi on toiminut muusikkona ja taustavaikuttajana populaarimusiikin eri sektoreilla jo neljännesvuosisadan ajan. Paitsi Honey B & The T-Bonesin kitaristina, tunnetaan Kuloniemi Yleisradion bluesohjelmien Ulvovat sudet, Roots-ilta ja Bluesministeri toimittajana. YLEn leivissäkin vuosia on kertynyt pyöreät kaksikymmentä. Bluesministeri-ohjelmaa kuullaan nykyisin maanantai-iltaisin kello 23:03 alkaen Radio Suomessa. Joukkotiedotuksen alalla Esa on toiminut myös Soundi-lehden gonzo-henkisenä kolumnistina.
Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
Halloween Blues
Tiedotteessa "laaja-alaiseksi ja ennakkoluulottomaksi musiikkifriikiksi" mainittu Kuloniemi on kirjoittanut yhtyeensä tarinasta kirjan ja kääntänyt suomeksi useita teoksia, esimerkiksi B.B. Kingin, Muddy Watersin ja Ray Charlesin elämäkerrat. Tuore soulhistoriikki "Sweet Soul Music" on myös Esan käsialaa.

Merkkipäivänsä kunniaksi mies julkaisee uransa ensimmäisen soololevyn "Bicycle Bronson". Levyllä liikutaan monissa maailmoissa. Albumi sisältää elokuva- ja ambient-henkistä instrumentaalimusiikkia, funkkia, hip-hoppia, bluesia ja folkkia. Vierailijoina kuullaan muun muassa maailmanluokan steelkitararyhmää
The Campbell Brothersia, huuliharpisti Gary Primichiä ja intialaisia muusikoita.

Kuloniemi juhlistaa merkkipäiväänsä ja levyn julkaisua lauantaina 4. marraskuuta Helsingin Virgin Oil Co –klubilla alkaen kello 21:00. Klubitapahtumassa esiintyvät Honey B & The T-Bonesin ohella
The Hypnomen alkuperäiskokoonpanossaan, Tuomari Nurmio & Tohtori Hillilä sekä Moses Hazy.