(c) 2006 Blues-Finland.com
Jim Campilongo Suomeen marraskuussa

10.10.2006

Newyorkilainen blues-jazz-country -kitaristi aloittaa uuden levynsä julkaisuun liittyvän kiertueen Viitasaarelta.

Kitaristi
Jim Campilongo saapuu jälleen Suomeen. San Franciscossa kasvanut mutta New Yorkissa vaikuttanut Campilongo aloittaa urakkansa Viitasaaren Miekkaniemestä lauantaina 11. marraskuuta. Miekkaniemi on maamme ainoa blues- ja jazz-musiikkiin erikoistunut taiteilijaresidenssi. Viime kuussa siellä vieraili blues-mies Irving Louis Lattin.

Campilongo esiintyy lisäksi Kuopion Musiikkikeskuksessa tiistaina 14. päivänä sekä on Helsingin ammattikorkeakoulu Stadian pop/jazz-koulutusohjelman vieraana perjantaina 17.11.

Campilongo on vastikään julkaissut uuden levyn "Heaven Is Creepy". Hän on monien muiden tapaan käynyt läpi rankan rock & roll -elämäntyylin ja sen lieveilmiöt, mutta on tehnyt musiikkia kunnianhimoisesti jälleen viimeiset runsaat kymmenen vuotta. Hän soittaa myös
The Little Willies -bändissä, jonka tunnetuin jäsen on laulaja-lauluntekijä Norah Jones. Jones vierailee "Heaven Is Creepy" -levyllä.
Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
Halloween Blues
"Jim Campilongo on Telecasterin mestari, joka bluesia, countryä, jazzia ja rockia yhdistelemällä luo oman standardinsa", kuvaili taannoin New York Post.


Linkki: Jim Campilongon
MySpace-sivu
(c) jimcampilongo.com