(c) 2006 Blues-Finland.com
Blues-huiput kalassa

13.10.2006

Pinetop Perkins, Little Smokey Smothers ja Elvin Bishop narrasivat vonkaleita viimeksi mainitun vuonna 1974 tekemän hitin hengessä. Samalla tulee jatkoa Ground Zero Blues Clubin dvd-sarjaan.

Piano-bluesin suuruus
Pinetop Perkins, 93, vei viime maanantaina blues-kamunsa Little Smokey Smothersin ja Elvin Bishopin kalaan kotiseudullaan Mississipissä. Kaikkien kalastusharrastus on tunnettu juttu, mutta ilmeisin se on Elvinillä: mies levytti hauskan hittinsä "Fishin'" vuonna 1974. The Blues Foundation kertoo, että suistoalueen kalakanta selvisi varsin vähällä. Ainoa onnekas oli Chicago Blues -kitaristi Smokey; hänen saamansa kala oli kuitenkin karppi, joten hän päästi elikon takaisin jorpakkoon.

Elvin Bishop pani kalastusmenestystä paremmaksi ja piti tiistaina "Gettin' My Groove Back" -levyltä tutun bändinsä kanssa kalastustapahtumaan liittyvän huippukeikan Ground Zero Blues Clubilla Clarksdalessa. Bishop on todellakin saamassa groovensa takaisin kauheiden henkilökohtaisten kokemustensa jälkeen. Vuosi sitten julkaistu levy sisältää loistavan vokaali- ja instrumentaaligallerian sekä mahtavia biisejä kuten "What the Hell Is Goin' on" ja "I'll Be Glad".

Mediamies
Gary Vincent tuottaa Bishopin konsertista myös myöhemmin julkaistavan dvd:n. Vincentin viimeisimmällä blues-dvd:llä esiintyvät George Thorogood ja Eddie Shaw.
Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
Halloween Blues