(c) 2006 Blues-Finland.com
Nouseva tähti: The Ken Tucker Blues Band

13.10.2006

Arkansas Blues & Heritage Festivalilla edukseen esiintynyt yhtye valittiin vuoden nousevaksi kyvyksi. Indianan miehen biisit kumpuavat usein tuskasta.

Musiikki- ja äänentoistoalan huomattava yritys Muzak on valinnut vuoden lupaavaksi artistiksi (Emerging Artist)
The Ken Tucker Blues Bandin. Valinta perustuu yhtyeen suoritukseen vastikään järjestetyllä Arkansas Blues & Heritage Festivalilla. Tapahtuma on Yhdysvaltain suurin ilmainen blues-festivaali. Tämän vuoden tapahtumassa esiintyi 90 artistia viidellä eri stagella.

"Mielenkiintoisinta tässä festivaalissa ovat niin sanotut tuntemattomat artistit, jotka lyövät ällikällä lahjakkuudellaan", sanoo Muzakin markkinointipäällikkö
Mike Kelly. Muzak sponsoroi tapahtuman Emerging Artist -lavaa 12,500 dollarilla.
Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
Halloween Blues
Indianasta kotoisin oleva Tucker löysi musiikin toden teolla 13-vuotiaana. Esikuvikseen hän mainitsee muiden muassa Lightnin' Hopkinsin, Buddy Guyn ja Taj Mahalin. Viime vuonna häneltä ilmestyi levy "Cannelburg Road", joka on julkaistu The Backporch Pilgrims -bändin nimissä.

"Henkilökohtaiset tragediat, kuten äitini kuolema vuonna 2001, ovat vaikuttaneet musiikkiini", Tucker sanoi Assist News Servicelle. "Luulenpa, että useimmilla merkityksellistä musiikkia tehneillä vaikutteet ovat samansuuntaiset." Tuckerilla ovat myös suhteet yläkertaan kunnossa: hänen musiikkinsa sisältää bluesin ja rockin lisäksi runsaasti vaikutteita gospelista.

Arkansas Blues and Heritage Festivalin järjestää Sonny Boy Blues Society, jonka tarkoituksena on turvata suistoalueen kulttuurin tulevaisuutta. Yhdistys järjestää myös koulutusohjelmia ja muita live-tapahtumia.


Näyte
Backporch Pilgrims: Hang My Head (m3u-tiedosto)
Ken Tucker
(c) kentuckermusic.com