(c) 2006 Blues-Finland.com
Blues-viikko 42

16.10.2006

Alkavalla viikolla on tarjolla niin väkivahvaa kokemusta kuin pienten paikkojen intensiivistä ja yritteliästä tunnelmaakin. Hollantilainen Walter Hopmans on viikon ulkomaalaisvahvistus.


Tampere: Teatterikahvila Kiven torstaisessa Down Home Kivi -blues-illassa on vuorossa Tomi Leino Trio.

Helsinki: Konalan Vaahterassa nähdään perjantaina tosikova kaksikko, kun loistavat kitaristit Hasse Walli ja Jukka Tolonen yhdistävät voimansa. Koskelantien varressa sijaitsevassa Käpygrillissä esiintyy perjantaina putkivahvistimiin ja Chicago Bluesiin lujasti uskova Uptown Boogie. Beat Department soittaa lauantaina Kannelmäen Britanniassa. Tulikallio Blues Power on kuultavissa lauantaina Ravintola Siilinpesässä, joka sijaitsee aivan Siilitien metroaseman kupeessa.
Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
Halloween Blues
Forssa: Blue Poolissa on perjantaina tavattavissa mielenkiintoinen tuttavuus, Walter & The Blue Connection. Ryhmää johtaa hollantilainen harpisti-laulaja Walter Hopmans. Hän äänitti taannoin suomalaisten muusikoiden kanssa nipun roots-blues henkisiä biisejä, jotka ovat nyt saatavilla levynä.

Vantaa: Pepe Ahlqvist perjantaina Martinlaakson Cantina Canesissa. Beat Departmentin kahden keikan lauantai alkaa Myyrmäen Topparista.

Lappeenranta: Willie & The Wolves riehuu perjantaina Old Cockissa. Bändin lauantaille merkattu Savonlinnan-keikka on valitettavasti peruuntunut.

Espoo: Olarin Kameli -ravintolassa tarjolla Blues Bastardsin konsertti perjantaina.

Hämeenlinna: Aulangon lomakylässä on mahdollisuus kuulla Pepe Ahlqvistin duokeikkaa lauantaina.

Jyväskylä: Paikallinen bändi Bluesgators esiintyy yliopiston pääkampuksen nurkilla Ylä-Ruthissa lauantaina. Yhtyeen omaa käsialaa olevan mainion biisin "I'm Broke" voi kuunnella ryhmän MySpace-sivulla.

Kerava: Robinsissa jyllää kokemus sunnuntaina. Stagella ovat Pepe Ahlqvist, monipuolinen puhaltaja Pentti Lahti sekä multi-instrumentalisti Olli Haavisto.
Bluesgators esiintyy kotikaupungissaan.
(c) Antti Heikinmäki / Bluesgators