(c) 2006 Blues-Finland.com
Muutoksia The Fabulous Thunderbirdsissa

17.10.2006

Austinilainen rumpali Jay Moeller liittyy The Fabulous Thunderbirdsiin. Gene Taylor ja Jim Bott puolestaan lähtevät uusiin projekteihin.

Yli vuosikymmenen The Fabulous Thunderbirdsin kosketinsoittimia hoidellut
Gene Taylor on päättänyt muuttaa Belgiaan, missä hän aikoo myös keikkailla ja levyttää. Taylorin pitkän uran varrelta löytyy yhteistyötä esimerkiksi T-Bone Walkerin, Lowell Fulsonin ja Canned Heatin kanssa.

Rumpali
Jim Bott taas panostaa kiertue-elämän asemesta nyt perhe-elämään ja omaan studioonsa Oregonin Portlandissa. Hän on julkaissut myös oman live-cd:nsä "Bott and Paid for". T-Birdsin lisäksi Bott on soittanut kymmenisen vuotta myös Rod Piazzan bändissä.
Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
Halloween Blues
Kim Wilson pysyy.
(c) William Morris Agency
Austinilainen, hieman nuoremman polven muusikko Jay Moeller on puolestaan tulopuolella ja liittyy rumpaliksi The Fabulous Thunderbirdsiin. Hän on muun muassa johtanut The Sophisticates -bändiä.

Kim Wilsonin johtamassa T-Birdsissa jatkavat hänen lisäkseen basisti Ronnie James Weber sekä kitaristit Nick Curran ja Kirk Fletcher. Bändi kiertää Yhdysvaltoja loppuvuoden. The Fabulous Thunderbirds on nähty tänä vuonna Suomessakin useilla keikoilla.

Yhtye on historiansa aikana kokenut todella runsaasti henkilöstövaihdoksia, sillä T-Birds perustettiin alun perin jo vuonna 1974. Wilsonin lisäksi bändin tunnetuin jäsen on
Jimmy Vaughan, joka lähti soolouralle 90-luvulla.