(c) 2006 Blues-Finland.com
Michael Burks ja Willie Smith palkittiin

18.10.2006

Arkansas Blues and Heritage Festival pidettiin kuun alussa. Paikallinen kulttuurikeskus myönsi Sonny Awardit tapahtuman jälkimainingeissa.

The Delta Cultural Center on palkinnut kunniamaininnoilla harpisti-rumpali
Willie "Big Eyes" Smithin sekä kitaristi-laulaja Michael Burksin. Palkinnon nimi koko komeudessaan on Delta Cultural Center Award for Blues Excellence. "Sonny Award" on varsin tavoiteltu palkinto. Sen tarkoituksena on palkita henkilö tai ryhmä, joka on merkittävästi edistänyt blues-musiikkia Arkansas'n osavaltiossa. Smith on kotoisin osavaltion Helenasta ja Burks Little Rockista.
Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
Halloween Blues
Big Eyes, 70, soitti huuliharppua jo vuoden 1955 Bo Diddley -hitillä "Diddy Wah Diddy". Sittemmin hän toimi pitkään Muddy Watersin bändin rumpalina. Vuonna 1980 hän oli perustamassa Legendary Blues Bandia. Hänen ensimmäinen soololevynsä julkaistiin vasta 1995. Hänen viimeisin tuotoksensa "Way Back" on viime vuodelta.

Burks, 49, on julkaissut Alligator-merkille väkevät albumit "Make It Rain" (2001) ja "I Smell Smoke" (2003). Ensin mainittua hän oli esittelemässä vuonna 2002 Järvenpään Puistobluesin pääkonsertissa. Burksin debyytti oli vuonna 1999 pienelle Vent-merkille purkitettu "From the Inside Out". Michael on varsin ahkera keikkailija. Tänä vuonnakin ohjelmassa on vielä parikymmentä konserttia kotimantereella.

"En minä bluesia sen takia soita, että se olisi jotenkin terveellistä. Teen sitä rakkaudesta", Burks linjaa Alligator Recordsin verkkosivuilla.
Willie "Big Eyes" Smith
(c) williebigeyessmith.com