(c) 2006 Blues-Finland.com
Eric Bibb vireessä Lontoossa

19.10.2006

Britannian mahtijulkaisu The Times suitsuttaa folk bluesin hallitsevaa artistia. Bibb on esiintynyt myös Wentus Blues Bandin kanssa.


"Kuinka kyvykäs artisti
Eric Bibb onkaan", huokailee brittiläisen The Timesin kriitikko Clive Davis. Bibb konsertoi lontoolaisessa Barbicanin kulttuurikeskuksessa maanantaina. Newyorkilainen 55-vuotias folk bluesin taitaja on Davisin mukaan vihdoin noussut esikuvansa Taj Mahalin varjosta ja vakiinnuttanut oman paikkansa bluesin tähtitaivaalla.

Bibb käytti keikalla puoltatusinaa kitaraa ja antoi mahtavat näytteen kontrolloidusta tekniikastaan. Davis kokee, että intohimoinen soitto loi yhtä paljon energiaa kuin täysikokoinen R&B -yhtye! Erityiset kiitokset Lontoon-keikasta saavat vankka basisti
Danny Thompson ja pelkistetyllä tyylillä rummuttava Larry Crockett.
Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
Halloween Blues
Eric Bibb
(c) Folklore Productions
Lieville moitteillekin on tilaa: Davis on sitä mieltä, että Bibb eksyy ajoittain blues-folk -sektorilta. Myöskään hänen kepeä kunniaviisunsa Nelson Mandelalle ei kriitikon mielestä tullut esitetyksi aivan oikealla areenalla.

Viimeisin levy "Diamond Days" julkaistiin Bibbiltä viime keväänä. Monet pitävät levyä "Painting Signs" (2001) hänen parhaanaan.

Eric Bibb konsertoi Britanniassa vielä seitsemän keikan verran. Marraskuussa hänellä on ohjelmassaan kymmenen illan kiertue Ranskassa. Tukholmassa asuva Bibb on konsertoinut myös suomalaisen
Wentus Blues Bandin kanssa, viimeksi Lahden Jazztorilla viime elokuussa.