(c) 2006 Blues-Finland.com
Bonnie Raitt elää täysillä

20.10.2006

Blues-rouva ehtii oman kiertueensa lisäksi vierailemaan The Rolling Stonesin rundilla. Yhteiskunnallinen aktiivisuus konkretisoituu vaalikampanjaan osallistumisena.

Bonnie Raitt elää aktiivista elämänvaihetta. Nainen tekee kiertuetta "Souls Alike" -levyineen, osallistuu John Hallin vaalikampanjaan ja ehtiipä hän vielä avaamaan pari keikkaa The Rolling Stonesillekin!

Raittin uusin albumi ilmestyi viime syksynä. Hän kertoo kotisivuillaan, että tällä kiekolla hän tahtoi juhlia häntä tukeneita biisintekijöitä ja myös omaa bändiään. "Monet oivallukset urallani olen saanut monilta usein tuntemattomiltakin säveltäjiltä. Ja yhtyeeni - nämä kaverit ovat loistavia, mutta ennen kaikkea olemme vuosien varrella kasvaneet osiemme summaa suuremmaksi", Raitt kuvailee. Souls Alike -rundi kiertää Yhdysvaltoja vuoden loppuun asti.
Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
Halloween Blues
Bonnie Raitt (c) Sam Jones
The Rolling Stones on jälleen kerran kiertueella, tällä kertaa tunnuksella "A Bigger Bang". Bonnie avaa bändin marraskuiset keikat Las Vegasissa ja Los Angelesissa. "On yksi urani huippuhetkistä päästä samalle lavalle rock & roll -historian suurimpiin kuuluvan yhtyeen kanssa", Bonnie sanoi KFVS-kanavalle. Rollareiden jäsenistä varsinkin Keith Richards tunnetaan läpeensä blues-miehenä.

Jotta ei tulisi vapaa-ajan ongelmia, yhteiskunnallisesta aktiivisuudestaan tunnettu Bonnie osallistuu myös John Hallin vaalikampanjaan. Hall on New Yorkin osavaltion vaalipiiristä kongressiin pyrkivä demokraattien ehdokas. Raitt esiintyi keskiviikkona Hallin kampanjaan kuuluneessa konsertissa Tarrytown Music Hallissa, joka sijaitsee New York Cityn pohjoispuolella.

Politiikan lisäksi Bonnie on jo vuosia osallistunut esimerkiksi luonnonsuojelutyöhön ja turvallisten energiamuotojen käytön edistämiseen.

Bonnie Raitt on Rock & Roll Hall of Famen jäsen ja yhdeksänkertainen Grammy-voittaja. Albumeja häneltä on julkaistu 18 kappaletta.