(c) 2006 Blues-Finland.com
Mick Taylor ja Wentus Blues Band kiertueelle

24.10.2006

Kotimaisen yhtyeen ja brittikitaristin iskujoukko konsertoi Tanskassa ja Ruotsissa. Länsinaapurissa järjestetään viikonloppuna kahdet blues-festarit.

Wentus Blues Band on toipunut onnistuneesta Family Meeting -konserttirupeamastaan. Tiistaina WBB soittaa Tanskan Grevessä solistivieraanaan englantilainen kitaristi-laulaja Mick Taylor. Ex-Bluesbreaker ja Rolling Stone oli mukana myös WBB:n juhlakonserteissa Helsingissä syyskuussa.

Kolmen muun Tanskan-keikan jälkeen kokoonpano esiintyy viikonloppuna Ruotsissa. Kyseessä on eteläisen paikkakunnan "Bluesfestival i Eslöv" -tapahtuma. Taylor ja Wentus soittavat pääareenalla lauantaina. Tapahtuma on kolmepäiväinen ja esiintyjiä on toistakymmentä.

Marraskuun alussa Wentus Blues Band keikkailee Ruotsissa kahdesti
Phil Guyn kanssa. WBB:llä on maassa lisäksi neljä omaa konserttia.
Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
Halloween Blues
Rakkaassa länsinaapurissamme järjestetään viikonloppuna toinenkin blues-tapahtuma. Keskiruotsalaista Östersund Bluesfestivalia juhlitaan seitsemättä kertaa torstaista lähtien. Eri esiintyjiä on lähes neljäkymmentä. Suomalaisittain ajankohtaisin akti on Little Jenny & The Blue Beans, joka nähdään ensi viikolla Vaasan Halloween Bluesissa.
Mick Taylor (c) micktaylor.net