(c) 2006 Blues-Finland.com
Brittikaksikko Lister-Parker yhteiskiertueelle

25.10.2006

Erja Lyytisen Blues Caravan -bändikavereina suomalaisillekin tutut englantilaiset valmistelevat uusia albumejaan. Niitä sopii lähteä esittelemään rundille ensi vuonna.

Englannista kotoisin olevat bluesin nuoret toivot,
Aynsley Lister ja Ian Parker, lähtevät yhteiselle Britannian-kiertueelle ensi helmikuussa. Konsertteja on toistaiseksi buukattu 15 kappaletta. Rundi alkaa helmikuun ensimmäisenä päivänä Worcesterista ja päättyy Leicesteriin runsaat kolme viikkoa myöhemmin.

Listerin kotisivuilla kerrotaan, että miehet ovat nauttineet kuluneen vuoden ajan keikkailusta yhdessä niin paljon, että varsinainen double-headliner -kiertue on suorastaan väistämätön. Kiertueen tarvetta lisää varmastikin myös se, että molemmilta on alkuvuodesta 2007 tulossa uudet albumit. Molempien omat bändit tulevat olemaan mukana kiertueella.
Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
Halloween Blues
Aynsley Lister (c) Ruf Records
Lister ja Parker nähtiin viime vappuna Espoon April Jazzissa Erja Lyytisen kera. Nämä kolme muodostavat Blues Caravanin. Vuoden viimeinen karavaani alkaa ensi tiistaina Saksasta ja päättyy 12.11. Hollantiin. Parker myös tuotti Erjan uunituoreen soololevyn "Dreamland Blues".

Blues Caravanin ja omien keikkojensa lisäksi Lister ehtii heittämään muutaman keikan muun muassa
John Mayallin Bluesbreakersista tutun voimakitaristin Walter Troutin kanssa. Vedot ovat marraskuun loppupuolella Tanskassa. Lister on avannut juuri myös MySpace-sivut, joilla voi kuunnella esimerkiksi paria hänen harvinaista taltiointiaan.


Linkit:
Aynsley Lister (MySpace), Ian Parker (MySpace)