(c) 2006 Blues-Finland.com
Bob Margolin: uusi albumi

26.10.2006

"Steady Rollin'" pistää ulos uutta kiekkoa "In North Carolina". Chicago Bluesin legendojen yhteiskonserttia kannattaa käydä katsomassa marraskuussa, etenkin jos asuu Virginiassa.

Kitaristi-laulaja
Bob Margolin on julkaissut uuden albumin "In North Carolina". Levyn voi hankkia joko lataamalla sen sähköisessä muodossa nettikaupasta tai tilaamalla fyysisen cd:n. Bob lupaa kotisivuillaan, että tilatut levyt voidaan toimittaa koteihin marraskuun alussa.

Uutuus on puhdas soololevy - biisien esittämisestä vastaa artisti yksin. Viidestätoista raidasta seitsemän on Margolinin käsialaa. Näiden lisäksi "Steady Rollin'" tulkitsee
Muddy Watersia sekä versioi The Bandin tunnetuksi tekemän kappaleen "Tears of Rage", jonka ovat kirjoittaneet Bob Dylan ja edesmennyt laulaja-pianisti Richard Manuel.

"Levylläni kutsun kuuntelijat kotiini, ja esitän heille mahdollisimman henkilökohtaista bluesia", Margolin kiteyttää. Studion tai stagen sijaan uusi, vuosien ajan kypsytelty albumi on äänitetty kotioloissa.
Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
Halloween Blues
Vaikka koti on miehelle tärkeä, Margolin on aktiivinen myös keikkarintamalla. Lähiaikojen konserteista eittämättä merkittävin on "Chicago Blues All-Stars", joka on ohjelmassa marraskuun alussa Virginian Roanokessa. Tilaisuudessa esiintyvät Bobin lisäksi Pinetop Perkins (piano), Hubert Sumlin (kitara), Willie "Big Eyes" Smith (huuliharppu), Bob Stroger (basso) sekä Kenny "Beedy Eyes" Smith (rummut).


Etsi netistä lisätietoja Bob Margolinista.
(c) Bob Margolin