(c) 2006 Blues-Finland.com
Chicagon vähemmän tunnettu Jake

2.11.2006

Jake La Botzin ura näyttelijänä ja muusikkona ei ole erityisemmin kukoistanut. Blues-mies löysi kuitenkin vahvuutensa - tatuoinneista.

Chicagolaisen näyttelijä-muusikko
Jake La Botzin kännykkä ei käynyt kovinkaan kuumana työtarjouksista. Hän päätti tehdä asialle jotakin ja alkoi miettiä vaihtoehtoisia markkinointikeinoja omaperäiselle "Graveyard Jones" -levylleen. Hän löysi yleisönsä Amerikan tatuointiliikkeistä.

La Botz kertoo taustoista nykyisen kotipaikkansa Pasadena Weekly -lehdelle. "Huomasin, että minulla on paljon teini-ikäisiä faneja. Aina joku tunnistaa minut siksi tatuoiduksi kaveriksi, joka soittaa kitaraa 'Animal Factory' -leffassa." Jake lisää, että useat tatuointiliikkeet ympäri Yhdysvaltojen tiesivät hänet nimenomaan hänen tatuointi-innostuksensa ansiosta. Näin Jake päätti suunnata kiertueensa "tatuoidulle, independent-elokuvia katsovalle ja independent-musiikkia kuuntelevalle jengille".

Jaken mielestä tatuointiliikeympäristö on huomattavasti tavallista rock-klubien skeneä coolimpi. Hän suunnittelee kiertueen taltioimista dokumentaristien voimin. "Aikaisemmin olivat olemassa muun muassa erityiset folk-piirit. Luulenpa, että olen keksinyt näistä yhteisöistä kokonaan uuden piirin."

Tattoo Across America -kiertue alkoi lokakuussa ja on kattanut jo yli kaksikymmentä tatuointiliikettä Hollywoodista New Yorkiin.

Blues-asteikolla nuoresta iästään huolimatta La Botz on ehtinyt soittaa esimerkiksi Chicagon Maxwell Streetillä. Hänellä on ollut kunnia säestää esimerkiksi
Homesick Jamesia ja Honeyboy Edwardsia. Rooli Steve Buscemin ohjaamassa leffassa "Animal Factory" on ollut toistaiseksi hänen näyttelijänuransa merkittävin. Elokuvassa näyttelivät myös supertähdet Willem Dafoe ja Mickey Rourke.

Toistaiseksi Jake La Botz on Chicagon-kaimansa
Joliet Jaken varjossa, mutta hänen omintakeiseen blues-tulkintaansa voi tutustua miehen MySpace-sivuilla.
Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
Halloween Blues