(c) 2006 Blues-Finland.com
Tuoretta voimaa länsirannikolta

15.12.2006

Antti Karinevan bändi West Coast Blues ponnistaa Turusta. Yhtyeen toiveena on nostaa maamme vanhimman kaupungin juurimusiikin profiilia.

Turkulainen
West Coast Blues tekee tuloaan kotimaisen juurimusiikin skeneen. Aikuisen ikään ehtineiden alan harrastajien kokoama yhtye julkaisi omakustannealbumin Antti Karinevan johdolla. Idea on hautunut jo parin vuoden ajan.
Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
CDON.COM -
BLUESTARJONTAA
Z-Trading
Ram-Bam Records
Kitaristi-Karinevan lisäksi bändin jäseniä ovat basisti Mauri Wahlsten ja rumpali Olli Mäkelä. Heidän lisäkseen levyllä vierailee laulajana muiden muassa Vaakku Varjus, joka on tuttu hulvattomasta bändistä Vilperin perikunnasta. Muita vierailijoita ovat harpisti Eki Vilen sekä laulajat Judo Jalava ja Luisa Dovalo.

"Toiveenamme on nostaa turkulaisen juurimusiikin profiilia ja tuoda esiin uusia nimiä melko harvasta joukosta", Karineva kertoo Blues-Finland.comille. Jalava on kerännyt paikallisesti jo peräti kulttimainetta - reggae-muusikkona. Laulaja Dovalon suonissa virtaa espanjalaisverta, mutta turkulaisneidon kiinnostus on erityisesti 40- ja 50-lukujen bluesissa. "Nämä turkulaiset solistit kestävät kansallisenkin vertailun", Karineva vakuuttaa.

Yhtä Karinevan originaalia lukuun ottamatta West Coast Blues -omakustanne sisältää lainamateriaalia. Versioiduksi tulee esimerkiksi
Muddy Watersin ja Willie Dixonin materiaalia. Arvio levystä on luettavissa Blues-Finland.comin sivuilla lähiaikoina.

West Coast Bluesin vakaana aikomuksena on levyn avittamana saada lisää keikkoja ja siten oma paikka Suomibluesin kartalla. Bändin
infosivulta voi kuunnella biisinäytteitä MP3-muodossa.

Tervetuloa, West Coast Blues!