Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
© 2008 Blues-Finland.com
Nyt tulee Messengers!

9.4.2008

Luotsina toimii Dave Lindholm, kun uusi rock-kokoonpano astuu esiin. Mukana ovat myös tamperelaistunut amerikkalainen Joe Vestich sekä Jake's Blues Bandin kova kolmikko.

Ammattitaidon ja rytmin takaavat huippumiehet, kun Suomen rytmimusiikin maisemaan saapuu yhtye nimeltä
Messengers. "Dave Lindholmin luotsaama bändi on pitkästä aikaa uusi, todellinen rock-kokoonpano. Se soittaa ennen julkaisemattomia, pääasiassa Daven ja Joe Vestichin säveltämiä rock-biisejä ja covereita", bändin tiedotteessa hahmotellaan.
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
cdon.com
Lindholmin ja jo yli 20 vuotta Tampereella asuneen amerikkalaisen taidemaalari-muusikko Vestichin lisäksi Messengeriin kuuluu Jake's Blues Band koko kompaktissa komeudessaan: Jake Yrölä (kitara, laulu), Timo Salo (basso) ja Juha Yrölä (rummut). Aiemmassakin yhteistyössä löytyy. Vestich soitti Daven kanssa jo ensimmäisinä Suomen-vuosinaan 80-luvun loppupuoliskolla. Lindholmin ja Jake's Blues Bandin yhteistyön konkreettisin hedelmä on puolestaan albumi "Blue Moon Cars" (2004).

Dave Lindholm on vuosikymmenien urallaan tehnyt monenlaista, mutta blues on monesti noussut väkevänä pintaan. Esimerkiksi
Orfeus-bändin kanssa tehdyltä levyltä "Lillan" (1974) löytyvät mainiot vedot "Don't Blame Me" ja vähintäänkin improvisoitu "Blues in a Way". Taattua bluesia Dave on tehnyt myös Pen Lee & Co:n ja Rock 'n Roll Bandin riveissä. Kuuluipa Lindholm SF Bluesin alkuperäiskokoonpanoonkin.

Messengersin ensimmäinen radiosingle "1, Two, 3, Four" / "C'mon - Use Me" on julkaistu ja albumikin on tulossa. "1, Two, 3, Four" on raju, marssimainen pala, jossa yhdistyvät melodisuus ja vaikkapa
Beastie Boysin mieleen tuovat vokaalisosuudet. "C'mon - Use Me" on puolestaan perinteisempi kitaravetoinen blues-rock.

Yhtyeen kiertuetoiminta starttaa heti vapun jälkeen. Messengersin levy-yhtiönä toimii
AllStar Music Oy ja keikoista vastaa Dalt Ones Oy.

Messengers:

Dave Lindholm, laulu ja kitara
Joe Vestich (USA), laulu ja kitara
Jake Yrölä, kitara ja laulu
Juha Yrölä, rummut
Timo Salo, basso

Katso myös
bändin infosivu.