(c) 2006 Blues-Finland.com
Pohjoisen blues-putki aukeaa

14.1.2007

Levin Hullu Poro Blues avaa tapahtumavuoden. Gary Primich ja Robin Bibi vastaavat kansainvälisestä panoksesta. Viikolla nähdään mielenkiintoista väriä myös Helsingissä.

Blues-vuosi alkaa riehua kunnolla käynnistyvällä viikolla. Tiukimmin siitä pitää huolen Levillä järjestettävä Hullu Poro Blues, joka villitsee Lappiin kerääntyvän blues-kansan perjantaina ja lauantaina. Tapahtuman kärkinimet ovat nykyisin Teksasissa asustava kitaristi-huuliharpisti
Gary Primich ja englantilainen vaikuttaja Robin Bibi. Kotimaisesta osaamisesta festareilla vastaavat Mr Breathless, Bad Bombers ja Wristshakers. Lue lisää pääesiintyjistä ja katso myös tapahtuman ohjelma.

Hieman festaritunnelmaa on myös Helsingin Storyvillessä.
Steve Webb & The RetroRockets avaa viikon maanantain konsertillaan. Gary Primich heittää Storyvillessä keikat tiistaina ja keskiviikkona. Torstaista lauantaihin esiintyy puolestaan Groovy Eyes vierainaan Diz Watson ja Tony Uter.
Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
Etusivu   Uutiset   Artikkelit   Tapahtumakalenteri
Kotimaiset artistit   Ulkomaiset artistit   Foorumi   Info
Uutisten etusivulle
CDON.COM -
BLUESTARJONTAA
Z-Trading
Ram-Bam Records
Rytmi
Eteläafrikkalaissyntyinen pianisti-laulaja Watson, 58, on esiintynyt tai levyttänyt esimerkiksi Fats Dominon, Champion Jack Dupreen ja Dr Johnin kaltaisten New Orleansin mestaripianistien kanssa. Yhteistyökumppaneihin ovat kuuluneet myös rhythm & blues -laulaja Roy Brown sekä tenorisaksofinin taitajat Lee Allen ja Big Jay McNeely. Uter puolestaan on jamaikalainen lyömäsoitinten virtuoosi, joka tunnetaan lempinimellä "Mr Conga".
Helsingin blues-viikossa nähdään toki muitakin akteja. The Siberian Blues Huskies soittaa Bruuverissa tiistaina. Perjantaisessa Helsinki Blues Klubissa Ravintola Kantakrouvissa kuullaan Sonny Boy Magnussonia. Porilaistrio Bluesbone vastaa puolestaan Ravintola Filmitähden perjantaiviihteestä. Steve Webbillä on soolokeikka lauantaina Hard Rock Housessa Itä-Helsingin Roihuvuoressa.

Jyväskylän torstaissa nähdään Keystone Cops. Paikkana on Old Brick's Inn. The Blues Funnel esiintyy lauantaina Ylä-Ruthissa.

Lupaavaa tuloaan tekevä
West Coast Blues pitää levynjulkaisukeikkansa Turun S-Osiksessa perjantaina.
(c) Gary Primich